Om / Hypnose
Dit  ubevidste sind indeholder ca. 10% af din bevidsthed

       

 Dit ubevidste sind indeholder ca.90 % af din bevidsthed,og har al viden om dig... husker alt hvad du nogensinde har oplevet,set, hørt, smagt osv.Det kender dig så godt og gør alt for at du kan opnå din optilmale tilstand,fysisk, psykisk og mentalt.

Hypnose

Der er intet mystisk ved hypnose.

 Hypnose er en tilstand, vi alle kender fra hverdagen.Det kan sammenlignes med at dagdrømme eller at være optaget af noget spændende. Vi er allesammen i 'trance" mange gange dagligt. Man er vågen, ved alt hvad der foregår omkring en, men er fokuseret på en oplevelse. 

Nogle mennesker er lidt skræmte ved tanken om hypnose. Måske har de fået urigtig information om hypnose eller har set scenehypnose i en TV-udsendelse. Scenehypnose er ren underholdning. Hypnotisøren udvælger deltagere, som er lette at arbejde med, og som er villige til at ''være på'' og deltage i showet. 

Al hypnose er egentlig selvhypnose. Hypnotisøren er den, der guider. 

Hypnose lykkes, hvis klienten er villig til at slappe af og bruge sine visualiseringsevner. Man er ikke ''helt væk," men ved hele tiden, hvad der foregår rundt om sig, og man kan huske alt, hvad der er sket bagefter. Man kan bare stoppe og åbne sine øjne, hvis man vil. 

Man kan ikke hypnotiseres til noget, man ikke inderst i sig selv kan tænke ja til. 

Virkningen af hypnose afhænger af klientens tillid og samarbejde med hypnotisøren.Nogle mennesker er mere hypnotiserbare end andre, men stort set kan vi alle hypnotiseres og bruge vores individuelle visualiseringsevner i større eller mindre grad. 

.......................................................................................................................................

Vi mennesker bruger forskellige præsentationssystemer. Vi oplever alle verden på vores egen individuelle måde.Nogle mennesker er meget visuelle (oplever i billeder), men de fleste er mest auditive (høresansen) og/eller kinestetiske (følelser).

.......................................................................................................................................

Hypnose et fint redskab i terapeutisk behandling, fordi hypnose kan skabe kontakten til vores sind.

I vores vågne tilstand fungerer vores bevidste sind som kritiker og hjælper os med at holde fokus på aktuelle handlinger.I afslappet tilstand kan vi få kontakt til vores ubevidste sind, der indeholder al viden om os, fra det øjeblik vi blev skabt.

Det ubevidste er et kæmpe reservoir af viden, evner og ressourcer - hele vores personlige potentiale. Det indeholder alle minder og erindringer, vi nogensinde har haft. Det ved, hvordan vi fungerer optimalt, helbredsmæssigt, intelligensmæssigt og følelsesmæssigt. 

Vores ubevidste sind samler information og gør os opmærksom på alt muligt. Det udarbejder motivation og handlekraft og gør alt for at bringe os i den tilstand, som er optimal for os for at leve livet så godt som muligt.

Begrænsninger og følelsesmæssige ubalancer kan have sammenhæng med tidligere oplevelser for længe siden eller for nylig. Fortiden kan naturligvis ikke ændres, men det kan vores forståelse og følelse af oplevelserne.

I hypnoterapi går vi via ubevidste sind tilbage til første oplevelse af problemfølelser og ser på situationen med vores nuværende forståelse. Vi kan bearbejde følelserne ved hjælp at indre barn terapi og skabe samarbejde med bevidste sind, så vi kan komme videre i livet med flere ressourcer.

Vores sind indeholder også viden og erindringer om tidligere liv samt om livet mellem livene (sjæletilstanden)
www.hypnoakademiet.dk | Wilkensvej 36, 2000 - Frederiksberg | Tlf.: + 45 27 89 83 50 | monalindell@outlook.dk